doudepastorie_050621_42949

Voorgerechten

Holstein rund carpaccio
Japanse andoorn – Comté – zuurdesemkrokant  € 35,00
Supplement: “Imperial Heritage Oscietra Caviar”
10gr € 20,00

Langoustine uit Guilvenec € 38,00
meat radish – umeboshi – roodloof

Winter truffel € 54,00
verse pasta

Pomme Moscovite
Griekse yoghurt – bieslookolie – preipoeder € 74,50
“Imperial Heritage Oscietra Caviar” 30gr

Reserveren

bew_doudepastorie_050621_43944

Hoofdgerechten

Kabeljauw
risotto verde – waterspinazie – venkel € 45,00
supplement: “Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr € 20,00

Kalfszwezeriken
bloemkool – zwarte look – shiitake  € 49,50

Edelhert
aardpeer – boerenkoolspruitjes – bloedworst € 45,00

Duif uit Anjou
BBQ-groenten – sucrine – lookaardappel € 47,50

 

                                                                                      

doudepastorie_050621_43906

Nagerechten

Assortiment artisanale kazen  € 20,00
geaffineerd door “Van Tricht”

Bloedsinaasappel  € 17,50
witte chocolade – hazelnoot – meringue

Rood snoepfruit € 17,50
banketbakkersroom – kalamansi – yuzu

Caraïbe chocolade € 17,50
streusel – gedroogde druif – vlierbessen

Dame Blanche € 17,50
huisbereid vanilleroomijs – chocoladesaus

RESERVEREN

U kan ons ook bereiken via
09 360 84 38