voorgerechten

Voorgerechten

Burratina € 28,50
zwarte olijven – gesmolten tomaat – Oost-Indische kers

Wagyu rund A4 carpaccio € 34,50
zilte groenten – zure room – Comté
Supplement:
“Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr € 18,00

Lijnmakreel € 32,00
doperwten – verbena – yoghurt
Supplement:
“Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr € 18,00

Catch of the day € 33,00
venkel – bulgur – groene kruiden

Langoustine uit Guilvenec € 36,00
honingtomaat – aubergine – oregano

Reserveren

hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Tarbot aan de graat € 44,00
risotto verde – bimi – dragon – zeevruchten
Supplement:
“Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr € 18,00

Kalfszwezeriken € 42,50
Belgische bloemkool – maitake – zwarte look

Iers lamszadel € 39,50
aubergine – persillade – nieuwe aardappel
per 2 personen

Kalfslende € 40,00
cévenne ui – peterseliewortel – waterspinazie

Duif uit Anjou € 42,50
sucrine – peulvruchten – cebolla tierna

 

                                                                                      

nagerechten

Nagerechten

Assortiment artisanale kazen  € 17,50
geaffineerd door “Van Tricht”

Assortiment sorbet € 15,00
rood fruit – verse munt

Citrus € 15,00
ijs van cheesecake – botercaramel

Granny Smith € 15,00
yuzu – rijstcrispies

Kleine abrikoos € 15,00
gember – schapenyoghurt

Dame Blanche € 15,00
huisbereid vanilleroomijs – chocoladesaus

RESERVEREN

U kan ons ook bereiken via
09 360 84 38