voorgerechten

Voorgerechten

Wagyubeef als tartaar € 28,00
spitskool – gerookte yoghurt – bieslook                                                             

Wijting  € 28,50
gremolata – krokante kool – karnemelk                                                       

Sint-Jakobsvrucht € 30,00
bloemkool – miso – zwarte look           

Jonge griet € 32,50
gekaste aardappel – messchede – garnalenmousseline                                     

Langoustine uit Guilvenec € 35,00
gewokte knolgroenten – curry – klaverzuring                                                                                   

Reserveren

hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kabeljauw € 39,50
risotto verde kruidenspinazie
zeevruchten

Kalfszwezeriken € 42,50
gebakken bloemkool – miso
gesmolten aardappel

Lamsbout van de Geetkotmolenhoeve € 40,00
aardpeer– zuurkool – waterspinazie

Hertenkalf € 39,50
gelakte shii-take – hangsjalot – veenbessen  

Duif   uit Anjou € 42,50
broccoletti – maïtake – zilverui                                                                                          

nagerechten

Nagerechten

Assortiment artisanale kazen  € 17,50
geaffineerd door “Van Tricht”

Assortiment sorbet € 15,00
rood fruit – verse munt

Bloedsinaas € 15,00
Ijs van specerijen – botercaramel – yuzu

Opgelegde druifjes € 15,00
Caraïbe chocolade – Werther’s Original

Afrikaanse pruim € 15,00
ijs van cheesecake – yoghurt

Dame Blanche € 15,00
huisbereid vanilleroomijs – chocoladesaus

 

RESERVEREN

U kan ons ook bereiken via
09 360 84 38