michelin gault millau
14.5/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Herfstgroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    gepekelde radijs
    € 24,50
    Burrata di Bufala
    butternut – walnoten
    sucrine sla
    € 25,50
    Ingelegde groenten
    kimchi – quinoa – kruidenbouillon
    € 26,00
    Pulled lamb
    knolselder – peer – lavas
    € 27,00
    Kabeljauwwang – Noordzeekrab
    veenbessen – spitskool
    smörrebröd
    € 28,50

    Hoofdgerechten

    Zeetong
    risotto verde – kruidenspinazie
    zeevruchten
    € 39,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – zoethout
    gesmolten aardappel
    € 42,50
    Duif uit Anjou
    aardpeer – warmoes – mout
    € 40,00
    Hertenkalf
    bospaddenstoelen – sjalot
    koolsoorten
    € 39,50
    Hazenrug
    op de green-egg gegaard
    rode biet – linzen – gekiemde linzen
    € 40,00

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Clementine
    botercaramel – feuilletine
    gemberijs
    €14,50
    Jazz appel
    pastinaakijs – pecannoten
    gebrande chocolade
    €14,50
    Chocoladebunyol
    kweepeer – steranijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER