michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Lentegroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    witte asperge
    € 23,50
    Eendenlever in terrine
    zoetzure radijs – mosterdsla
    notentoast
    € 27,50
    Kalfslende “Limousin” als tartaar
    rode biet – Zeeuwse oester
    zuurdesem
    € 24,00
    Jonge wijting onder gremolata
    groene asperge – daslook
    zeekraal
    € 25,00
    Noordzee krab
    gebrande aubergine – Indische curry
    violet-artisjok
    € 26,50

    Hoofdgerechten

    Kabeljauw
    risotto verde – waterspinazie
    zeevruchten
    € 37,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – broodcrumble
    gesmolten aardappel
    € 39,00
    Tussenribstuk “Black Angus”
    aubergine – zwarte look
    gesmolten tomaat
    € 38,00
    Kalfslende “Limousin”
    morielje – gekonfijte sjalot – dragon
    € 39,00
    Duif uit Anjou
    tuinbonen – groene asperge
    tuinkruiden
    € 37,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Frambozen
    yoghurt – zuring
    witte chocolade
    €14,50
    Roze Rabarber
    matten – gefermenteerde bosbes
    ijs van cheesecake
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gemarineerde ananas
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER