michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Zomergroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    gepekelde radijs
    € 24,50
    Burrata di Bufala
    Prunella tomaat – balsamico
    crème van zoete ui
    € 25,50
    Wilde gamba in pantser gegaard
    botercourgette – algen – kruisbes
    € 26,00
    Strandschelpen “Asian style”
    venkel – dashi – Soba
    € 27,00
    Jonge griet
    zandwortel – vadouvan – Ricotta
    € 28,50

    Hoofdgerechten

    Zeetong
    risotto verde – waterspinazie
    zeevruchten
    € 39,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – zoethout
    gesmolten aardappel
    € 42,50
    Kalfslende “Limousin”
    nameco – gekonfijte sjalot – dragon
    € 39,50
    Duif uit Anjou
    peulvruchten – madeira
    tuinkruiden
    € 40,00
    Zomerree gelakt
    Cebolla tierna – aubergine
    Comté
    € 38,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Frambozen
    yoghurt – zuring
    witte chocolade
    €14,50
    Rood fruit
    ijs van zwarte sesam – zure room
    praliné
    €14,50
    Chocoladebunyol
    opgelegde kersen
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER