michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Zomergroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    gepekelde radijs
    € 24,50
    Burrata di Bufala
    Prunella tomaat – balsamico
    crème van zoete ui
    € 25,50
    Noorse kabeljauw als rillette
    oester “La Perle Blanche”
    rammenas – gerookte skyr
    € 27,00
    Bospaddenstoelen als escabèche
    gefermenteerde prei – Belper Knolle – zuurdesem
    € 26,00
    Grijze garnalen hand gepeld
    aardpeer – duindoornbes – koffie
    € 28,50

    Hoofdgerechten

    Zeetong
    risotto verde – waterspinazie
    zeevruchten
    € 39,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – zoethout
    gesmolten aardappel
    € 42,50
    Kalfslende “Limousin”
    eidooierzwam – spitskool – hummus
    € 39,50
    Duif uit Anjou
    Cebolla tierna – aubergine
    gesmolten tomaat
    € 40,00
    Presa Iberico
    rode biet – warmoes
    gekiemde linzen
    € 38,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Provençaalse vijgen
    botercaramel – feuilletine
    €14,50
    Kweepeer
    witte chocolade – tamme kastanje
    €14,50
    Chocoladebunyol
    Conférence peer – gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER