michelin gault millau
14.5/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Wintergroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    gepekelde radijs
    € 24,50
    Burrata di Bufala
    butternut – walnoten
    sucrine sla
    € 25,50
    Strandschelpen
    knolselder – mierikswortel – aioli
    € 26,00
    Bretoense sint-jacobsvruchten
    krokante kool – granenrisotto
    lardo di Colonnata
    € 27,00
    Langoustine uit Guilvinec
    jonge raapjes– chimichurri
    verse kruiden
    € 28,50

    Hoofdgerechten

    Zeetong
    risotto verde – kruidenspinazie
    zeevruchten
    € 39,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – zoethout
    gesmolten aardappel
    € 42,50
    Duif uit Anjou
    peterseliewortel – eikhaas – mout
    € 40,00
    Ossenstaart zachtgegaard
    rode biet – broccoletti 
    kastanjezwam
    € 38,00
    Solomillo van “Duroc” varken
    zilveruitjes – zuurkool – linzen
    € 39,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Citrus
    zuring – méringue
    gemberijs
    €14,50
    Verloren brood
    kumquat – veenbessen
    dulce de leche
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gerookte appel – steranijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER