michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Lentegroentesalade
    kruidennat – klaverzuring
    witte asperge
    € 24,50
    Eendenlever in terrine
    zoetzure radijs – mosterdsla
    notentoast
    € 29,50
    Lijnmakreel
    fijne ratatouille – violet-artisjok
    Indische curry
    € 26,00
    Belgische asperges
    gekiemde granen – miso
    gedroogde dooier
    € 27,00
    Kreeft
    daikon – sumac – rozenbouillon
    € 28,50

    Hoofdgerechten

    Kabeljauw
    risotto verde – waterspinazie
    zeevruchten
    € 39,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – broodcrumble
    gesmolten aardappel
    € 42,50
    Tussenribstuk “Black Angus”
    aubergine – zwarte look
    gesmolten tomaat
    € 38,50
    Kalfslende “Limousin”
    nameco – gekonfijte sjalot – dragon
    € 39,50
    Duif uit Anjou
    peulvruchten – madeira – tuinkruiden
    € 40,00

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Frambozen
    yoghurt – zuring
    witte chocolade
    €14,50
    Aardbeien
    frozen soufflé – rozemarijn
    Bretoens zanddeeg
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gemarineerde ananas
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER