michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Wintergroentesalade
    kruidennat – klaverzuring – knolselder
    € 23,50
    Eendenlever in terrine
    zoetzure radijs – zilveruitjes – notentoast
    € 27,50
    Jonge zeebaars als tartaar
    Belle de Fontenay – Skyr – dille
    € 24,00
    Kabeljauwwang in olie gekonfijt
    Savooikool – ossenstaart – groene kruiden
    € 25,00
    Bretoense langoustine  gelakt 
    Umeboshi – cavolo nero – eikhaas
    € 26,50

    Hoofdgerechten

    Kabeljauw
    risotto verde – paksoi
    zeevruchten
    € 37,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – broodcrumble
    gesmolten aardappel
    € 39,00
    Duif  “Anjou”
    shimeji– gefermenteerde bosbes
    warmoes
    € 38,00
    Kalfslende
    spitskool – akkerzwam – dragon
    € 39,00
    Lam van de Geetkotmolenhoeve
    – de schouder

    jonge raap – rode ui – ratte-aardappelen
    € 37,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Oogstfruit
    yoghurt – sorbet van bosvruchten
    €14,50
    Bloedsinaasappel
    Crème brûlée – duindoornbessorbet
    rozemarijn
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gemarineerde ananas
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER