michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Wintergroentesalade
    kruidennat – klaverzuring – knolselder
    € 23,50
    Eendenlever in terrine
    zoetzure radijs – zilveruitjes – notentoast
    € 27,50
    Sint-jakobsvruchten   licht gerookt
    schorseneren – granen
    Belper Knolle

    € 24,00
    Schelvis
    krokante boerenkool – zuurdesem
    kruidennat
    € 25,00
    Kalfswang   zacht gegaard
    aardpeer – zoethout – dragon
    € 26,50

    Hoofdgerechten

    Kabeljauw
    risotto verde – paksoi
    zeevruchten
    € 37,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – broodcrumble
    gesmolten aardappel
    € 39,00
    Duif  “Anjou”
    shimeji– gefermenteerde bosbes
    warmoes
    € 38,00
    Polderhaas  (Per 2 personen)
    witte kool – eidooierzwam – cranberries                                             
    € 39,00
    Edelhert met amandelen gebakken
    gelakte wortel – braambessen
    gekonfijte sjalot
    € 37,50

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Oogstfruit
    yoghurt – sorbet van bosvruchten
    €14,50
    Smeuïge vruchtencake
    Afrikaanse pruimpjes – bosvruchten
    gerookt melkijs
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gemarineerde ananas
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER