michelin gault millau
15/20 GAULT & MILLAUMICHELIN

gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Herfstgroentesalade
    kruidennat – klaverzuring – knolselder
    € 23,50
    Eendenlever in terrine
    zoetzure radijs – zilveruitjes – notentoast
    € 27,50
    Grote messchede/buikspek
    koolsoorten– zee-algen – zwarte look 
    € 24,00
    Noorse kabeljauwrug
    gebrande maïs – karnemelk
    gerookte popcorn
    € 25,00
    Rode mul
    aardpeer – boschampignon
    ossenstaart
    € 26,50

    Hoofdgerechten

    Zeetong 
    risotto verde – paksoi
    zeevruchten
    € 37,50

    Kalfszwezeriken
    bloemkool – broodcrumble
    gesmolten aardappel
    € 39,00
    Duif  “Anjou”
    shimeji– gefermenteerde bosbes
    warmoes
    € 38,00
    Kalfslende
    waterspinazie – akkerzwam
    hummus
    € 37,50
    Ree met amandelen gebakken
    gelakte wortel – braambessen
    gekonfijte sjalot
    € 39,00

     

    Nagerechten

    Assortiment artisanale kazen
    geaffineerd door “Van Tricht”
    €17,50
    Assortiment sorbet
    rood fruit – verse munt
    €14,50
    Dame blanche
    huisbereid vanilleroomijs
    chocoladesaus
    €14,50
    Oogstfruit
    yoghurt – sorbet van bosvruchten
    €14,50
    Wildemanpeer
    rauw gemarineerd – yoghurtijs
    groene kruiden
    rode wijn – sumak – koffie
    €14,50
    Chocoladebunyol
    gemarineerde ananas
    gemberroomijs
    €14,50

     

    RESERVEER HIER 
parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet