Menu – De Verfijning (5 gangen)(op donderdag – vrijdag – zaterdag) |
€ 95,00 |
Menu – De Verfijning (3 gangen)1 ste voorgerecht – hoofdgerecht – dessert |
€ 55,00 |
extra voorgerecht * | € 20,00 |
extra voorgerecht ** | € 25,00 |
Oscietra Persian Caviar 10gr | € 25,00 |
Artisanale kazen geaffineerd door Van Tricht | |
onze selectie vóór dessert | € 17,50 |
onze selectie i.p.v. dessert | € 12,50 |
passende wijnen / bobformule (3 gangen) t.e.m. het hoofdgerecht | € 25,00 / 15,00 |
passende wijnen / bobformule (4 gangen) t.e.m. het hoofdgerecht | € 35,00 / 25,00 |
passende wijnen / bobformule (5 gangen) t.e.m. het hoofdgerecht | € 40,00 / 30,00 |
passende bieren | per consumptie |
passende sappen op basis van thee | per consumptie |
U kan ons ook bereiken via
09 360 84 38
Als fijnproever kan u genieten van maandelijks uitgekozen menu’s. Steeds maken wij gebruik van dagverse ingrediënten en seizoensgebonden topproducten. Passende wijnen, bieren of sappen bij alle menu’s zorgen voor een extra gevoel van harmonie.
buñuelo – hummus – limoen
komkommer – gerookte paling – tobiko
jonge wortel – chermoula – ceviche
aubergine – gedroogde tomaat – zwarte olijf
Gambero rosso
gebrande bloemkool – miso-ijs – mandarijn
supplement: “Oscietra Persian Caviar” 10gr € 25,00
Brandade Noordzeevis
courgette – groene kruiden – kappertjes
Ravioli Prunella tomaat
zeeduivelwang – venkel – chorizo – vadouvan
Zomerree op de Green Egg
spitskool – portobello – knolselder – stoverij
Opal pruim
witte chocolade – vlierbes – ricottacake
Gelieve wijzigingen in het menu op voorhand door te geven.
Anders zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen. Bedankt voor uw begrip.