Menu – De Verfijning (5 gangen)(op donderdag – vrijdag – zaterdag) |
€ 95,00 |
Menu – De Verfijning (3 gangen)1 ste voorgerecht – hoofdgerecht – dessert |
€ 50,00 |
extra voorgerecht * | € 20,00 |
extra voorgerecht ** | € 25,00 |
Imperial Heritage Oscietra Caviar 10gr | € 25,00 |
Zwarte truffel 10gr | € 28,00 |
Artisanale kazen geaffineerd door Van Tricht | |
onze selectie vóór dessert | € 17,50 |
onze selectie i.p.v. dessert | € 12,50 |
passende wijnen / bobformule (3 gangen) | € 25,00 / 15,00 |
passende wijnen / bobformule (4 gangen) | € 35,00 / 25,00 |
passende wijnen / bobformule (5 gangen) | € 40,00 / 30,00 |
passende bieren | per consumptie |
passende sappen op basis van thee | per consumptie |
U kan ons ook bereiken via
09 360 84 38
Als fijnproever kan u genieten van maandelijks uitgekozen menu’s. Steeds maken wij gebruik van dagverse ingrediënten en seizoensgebonden topproducten. Passende wijnen, bieren of sappen bij alle menu’s zorgen voor een extra gevoel van harmonie.
Taco – komkommer – Griekse yoghurt
Ceviche rode ui – enoki
Pastinaakijs – pinda
Sable parmigiano – Parijse paddenstoel
Zeeuwse koningsvis ‘hamachi’
nori – bloemkool – zilte groenten – broodpoffertje
supplement: “Imperial Heritage Oscietra Caviar” 10gr € 25,00
Tamago groene asperges
messchede – knolselder – lavas
supplement: “Zomer truffel” 10 gr € 20,00
Langoustine
fijne ratatouille – violet-artisjok – chermoula
Solomillo Pata Negra
portobello – peulvruchten – vadouvan
Roze rabarber
granaatappel – craquelin – witte chocolade
Gelieve wijzigingen in het menu op voorhand door te geven.
Anders zijn we genoodzaakt een supplement aan te rekenen. Bedankt voor uw begrip.